Personal Trainer en Voedingscoach Wielsbeke

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Wielsbeke? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal training en voedingscoaching! Met een veelzijdig scala aan diensten en programma’s, waaronder het vernieuwende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben uitgebreide vaardigheid in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus.

We bieden veranderlijke coaching opties, zoals individuele en groepstrainingen, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we vakkundige begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je individuele fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil vermageren, spieren wil opbouwen, je conditie wil verbeteren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor succesvolle en deskundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere training

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innoverend systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we coachingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor doeltreffende en veilige training en die bijdragen aan het optimaliseren van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het gevorderde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en succesvollere trainingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te bevorderen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie pushen.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Wielsbeke voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen genieten van alle mogelijke sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het vormen van bekwaamheden en het bevorderen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Wielsbeke tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met aangename en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze deskundige trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en plezierige manier kunnen sporten, nieuwe bekwaamheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen verbeteren. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een volmaakte manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een aangename en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het ontwikkelen van vaardigheden en het pushen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Resultaatgerichte coaching voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben brede ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de individuele  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afslanken, conditie versterken en meer kracht krijgen

Of je nu wil afvallen, je fitheid wil versterken of gewoon meer fut wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te verminderen, je conditie te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Vakkundige begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en ervaring om jou te helpen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in correcte handen. Onze hoogopgeleide trainers met uitgebreide capaciteit in het begeleiden van klanten op verschillende fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de deskundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te helpen een gezonde levensstijl te handhaven en te genieten van de verschillende voordelen van herhaaldelijke lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, veranderlijke coachingsopties en moderne voorzieningen!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE