Personal Trainer en Voedingscoach Sint-Baafs-Vijve

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Sint-Baafs-Vijve? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal coaching en voedingscoaching! Met een veelzijdig scala aan diensten en programma’s, waaronder het innoverende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben brede ervaring in het begeleiden van klanten op verschillende fitnessniveaus.

We bieden veranderlijke training opties, zoals individuele en groepscoaching, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we vakkundige begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil afslanken, spieren wil opbouwen, je conditie wil optimaliseren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor succesvolle en deskundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere coaching

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innovatief systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor effectieve en veilige training en die bijdragen aan het optimaliseren van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het gevorderde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en succesvollere trainingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te pushen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie pushen.

Personal training op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Sint-Baafs-Vijve voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en motiverende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van diverse sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke fitheid, het ontwikkelen van ervaring en het motiveren van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Sint-Baafs-Vijve tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met leuke en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze vakkundige trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en plezante manier kunnen sporten, nieuwe ervaring kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen verbeteren. Onze sportkampen zijn adequaat voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een volmaakte manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van diverse sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke fitheid, het vormen van bekwaamheden en het motiveren van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Resultaatgerichte trainingen voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte training voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben brede ervaring in het begeleiden van diverse doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de individuele  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Vermageren, fitheid verbeteren en meer fut krijgen

Of je nu wil vermageren, je fitheid wil versterken of gewoon meer energie wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde trainingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te verminderen, je conditie te optimaliseren en je energieniveau te verhogen.

Deskundige begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en kundigheid om jou te helpen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in juiste handen. Onze hoogopgeleide trainers met ruime kundigheid in het begeleiden van klanten op verschillende fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de deskundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levensstijl te handhaven en te genieten van de verscheidene voordelen van regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levenswijze. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, veranderlijke coachingsopties en moderne voorzieningen!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE