Personal Trainer en Voedingscoach Ruien

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Ruien? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal coaching en voedingscoaching! Met een ruim assortiment aan diensten en programma’s, waaronder het innovatieve EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je individuele fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van klanten op diverse fitnessniveaus.

We bieden flexibele training opties, zoals persoonlijke en groepscoaching, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we vakkundige begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil afslanken, spieren wil opbouwen, je conditie wil optimaliseren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor adequate en deskundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere training

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innovatief systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor succesvolle en veilige coaching en die bijdragen aan het versterken van de algehele fysieke conditie.

Onze trainers maken gebruik van het hoogstaande EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en adequatere coachingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te bevorderen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie stimuleren.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Ruien voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke conditie, het ontwikkelen van bekwaamheden en het motiveren van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Ruien tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met leuke en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en plezante manier kunnen sporten, nieuwe bekwaamheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen optimaliseren. Onze sportkampen zijn adequaat voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een volmaakte manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke conditie, het ontplooien van bekwaamheden en het bevorderen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Resultaatgerichte trainingen voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte training voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor individuele programma’s die zijn afgestemd op de individuele  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Vermageren, fitheid verbeteren en meer energie krijgen

Of je nu wil afslanken, je fitheid wil versterken of gewoon meer energie wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde trainingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te reduceren, je fitheid te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Professionele begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil versterken, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en capaciteit om jou te ondersteunen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in goede handen. Onze hoogopgeleide trainers met ruime kennis in het begeleiden van klanten op diverse fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de vakkundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levenswijze te handhaven en te genieten van de scala voordelen van meermaals lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, veranderlijke trainingsopties en moderne faciliteiten!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE