Personal Trainer en Voedingscoach Ouwegem

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Ouwegem? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal coaching en voedingscoaching! Met een uitgebreid assortiment aan diensten en programma’s, waaronder het vernieuwende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal training op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben ruime vaardigheid in het begeleiden van klanten op diverse fitnessniveaus.

We bieden veranderlijke training opties, zoals persoonlijke en groepscoaching, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil vermageren, spieren wil opbouwen, je fitheid wil verbeteren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor effectieve en vakkundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere coaching

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innovatief systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor succesvolle en veilige training en die bijdragen aan het verbeteren van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het hoogstaande EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en doeltreffendere coachingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te bevorderen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en rapper herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie motiveren.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Ouwegem voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een leuke en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van verschillende sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het verbeteren van de fysieke conditie, het vormen van ervaring en het bevorderen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Ouwegem tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met plezante en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze vakkundige trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en leuke manier kunnen sporten, nieuwe ervaring kunnen leren en hun fysieke fitheid kunnen optimaliseren. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een uitstekende manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal training op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een leuke en motiverende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het verbeteren van de fysieke conditie, het ontplooien van vaardigheden en het stimuleren van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Resultaatgerichte trainingen voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben brede ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de persoonlijke  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afvallen, fitheid versterken en meer energie krijgen

Of je nu wil vermageren, je conditie wil optimaliseren of gewoon meer energie wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te reduceren, je conditie te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Professionele begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en capaciteit om jou te helpen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in correcte handen. Onze hoogopgeleide trainers met brede capaciteit in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt om je individuele fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levensstijl te handhaven en te profiteren van de talloze voordelen van meermaals lichaamsbeweging en een gezonde levenswijze. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, flexibele trainingsopties en moderne voorzieningen!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE