Personal Trainer en Voedingscoach Ooigem

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Ooigem? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal coaching en voedingscoaching! Met een uitgebreid assortiment aan diensten en programma’s, waaronder het vernieuwende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te stimuleren en om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben brede capaciteit in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus.

We bieden veranderlijke training opties, zoals persoonlijke en groepscoaching, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je individuele fitnessdoelen bereikt en een gezonde levenswijze kan handhaven. Of je nu wil vermageren, spieren wil opbouwen, je fitheid wil versterken of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor efficiënte en vakkundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere training

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit vernieuwend systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we coachingssessies aanpassen aan individuele  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor effectieve en veilige training en die bijdragen aan het versterken van de algehele fysieke conditie.

Onze trainers maken gebruik van het hoogstaande EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en succesvollere coachingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te motiveren, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en sneller herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie motiveren.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Ooigem voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een aangename en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke conditie, het creëren van ervaring en het bevorderen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Ooigem tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met plezierige en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze vakkundige trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en aangename manier kunnen sporten, nieuwe bekwaamheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen versterken. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een volmaakte manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en motiverende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van alle mogelijke sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke fitheid, het vormen van vaardigheden en het bevorderen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Resultaatgerichte coaching voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben brede ervaring in het begeleiden van alle mogelijke doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de persoonlijke  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afvallen, fitheid versterken en meer fut krijgen

Of je nu wil vermageren, je conditie wil verbeteren of gewoon meer kracht wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te verminderen, je conditie te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Deskundige begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontwikkelen van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en kundigheid om jou te ondersteunen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in correcte handen. Onze hoogopgeleide trainers met ruime vaardigheid in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de deskundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levenswijze te handhaven en te profiteren van de scala voordelen van regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, flexibele coachingsopties en moderne voorzieningen!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE