Personal Trainer en Voedingscoach Olsene

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Olsene? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal training en voedingscoaching! Met een multifunctioneel scala aan diensten en programma’s, waaronder het vernieuwende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te stimuleren en om je individuele fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben brede kennis in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus.

We bieden flexibele coaching opties, zoals individuele en groepstrainingen, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je individuele fitnessdoelen bereikt en een gezonde levenswijze kan handhaven. Of je nu wil vermageren, spieren wil opbouwen, je fitheid wil optimaliseren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor adequate en deskundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere coaching

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innoverend systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve trainingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan individuele  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor doeltreffende en veilige coaching en die bijdragen aan het versterken van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het gevorderde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en effectievere trainingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te pushen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie stimuleren.

Personal training op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Olsene voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een leuke en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen genieten van alle mogelijke sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke conditie, het ontplooien van ervaring en het pushen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Olsene tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met plezante en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en plezante manier kunnen sporten, nieuwe ervaring kunnen leren en hun fysieke fitheid kunnen versterken. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een geweldige manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en motiverende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van diverse sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het creëren van ervaring en het motiveren van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Resultaatgerichte trainingen voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben brede ervaring in het begeleiden van alle mogelijke doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor individuele programma’s die zijn afgestemd op de persoonlijke  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afvallen, fitheid versterken en meer energie krijgen

Of je nu wil afvallen, je fitheid wil versterken of gewoon meer energie wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je helpen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te reduceren, je fitheid te optimaliseren en je energieniveau te verhogen.

Vakkundige begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en kennis om jou te helpen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in correcte handen. Onze hoogopgeleide trainers met brede capaciteit in het begeleiden van klanten op alle mogelijke fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de vakkundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levensstijl te handhaven en te genieten van de verscheidene voordelen van veelvuldige lichaamsbeweging en een gezonde levenswijze. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, veranderlijke trainingsopties en moderne faciliteiten!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE