Personal Trainer en Voedingscoach Bavikhove

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Bavikhove? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal training en voedingscoaching! Met een breed assortiment aan diensten en programma’s, waaronder het innovatieve EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal training op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je individuele fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben brede ervaring in het begeleiden van klanten op alle mogelijke fitnessniveaus.

We bieden veranderlijke coaching opties, zoals individuele en groepstrainingen, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil afslanken, spieren wil opbouwen, je conditie wil versterken of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor effectieve en vakkundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere training

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit vernieuwend systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve coachingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor adequate en veilige training en die bijdragen aan het versterken van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het geavanceerde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en efficiëntere trainingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te pushen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en rapper herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie bevorderen.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Bavikhove voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en motiverende omgeving waar kinderen kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke fitheid, het creëren van vaardigheden en het pushen van een gezonde levensstijl bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Bavikhove tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met leuke en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en aangename manier kunnen sporten, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen versterken. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een ideale manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal training op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een aangename en motiverende omgeving waar kinderen kunnen genieten van alle mogelijke sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het optimaliseren van de fysieke conditie, het creëren van vaardigheden en het bevorderen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Resultaatgerichte trainingen voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van alle mogelijke doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de individuele  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afvallen, fitheid versterken en meer fut krijgen

Of je nu wil afslanken, je conditie wil verbeteren of gewoon meer kracht wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te verminderen, je conditie te verbeteren en je energieniveau te verhogen.

Professionele begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het ontplooien van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil versterken, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en kundigheid om jou te helpen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in juiste handen. Onze hoogopgeleide trainers met brede capaciteit in het begeleiden van klanten op alle mogelijke fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de vakkundige begeleiding krijgt die je nodig hebt om je individuele fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levensstijl te handhaven en te genieten van de verscheidene voordelen van herhaaldelijke lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, flexibele trainingsopties en moderne faciliteiten!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE