Personal Trainer en Voedingscoach Asper

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Asper? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal training en voedingscoaching! Met een omvangrijk scala aan diensten en programma’s, waaronder het innoverende EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal coaching op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je individuele fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben ruime kundigheid in het begeleiden van klanten op diverse fitnessniveaus.

We bieden flexibele coaching opties, zoals individuele en groepstrainingen, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je individuele fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil vermageren, spieren wil opbouwen, je conditie wil verbeteren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor doeltreffende en professionele begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere coaching

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit innovatief systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve coachingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan persoonlijke  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor doeltreffende en veilige training en die bijdragen aan het optimaliseren van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het geavanceerde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en adequatere coachingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te pushen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie bevorderen.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Asper voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en motiverende omgeving waar kinderen kunnen genieten van diverse sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het vormen van bekwaamheden en het bevorderen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Asper tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met plezierige en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en leuke manier kunnen sporten, nieuwe bekwaamheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen optimaliseren. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een geweldige manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal training op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal coaching voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezante en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van verschillende sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het vormen van vaardigheden en het pushen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Resultaatgerichte coaching voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte training voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van diverse doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor persoonlijke programma’s die zijn afgestemd op de persoonlijke  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Afslanken, conditie optimaliseren en meer kracht krijgen

Of je nu wil afvallen, je conditie wil verbeteren of gewoon meer fut wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je helpen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te reduceren, je conditie te versterken en je energieniveau te verhogen.

Professionele begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het vormen van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil verbeteren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en capaciteit om jou te ondersteunen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in juiste handen. Onze hoogopgeleide trainers met uitgebreide kundigheid in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levensstijl te handhaven en te genieten van de verscheidene voordelen van meermaals lichaamsbeweging en een gezonde levenswijze. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, flexibele coachingsopties en moderne faciliteiten!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE