Personal Trainer en Voedingscoach Aarsele

Welkom bij Controlife – Bent u van gemeente of omgeving Aarsele? Controlife van Deerlijk is dé plek voor personal coaching en voedingscoaching! Met een gevarieerd assortiment aan diensten en programma’s, waaronder het innovatieve EMS-systeem van I-motion, zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun fitnessdoelen te bereiken en een gezond, actief leven te leiden.

GRATIS EMS PROEFSESSIE

Vul hieronder uw gegevens in en we contacteren u spoedig

Personal training op maat

We staan klaar om je te motiveren en te inspireren en om je individuele fitnessdoelen te bereiken. Bij Controlife staat de klant centraal en luisteren we naar jouw behoeften en wensen. Onze trainers hebben uitgebreide kennis in het begeleiden van klanten op allerlei fitnessniveaus.

We bieden flexibele training opties, zoals individuele en groepstrainingen, en passen ons aan jouw agenda aan.  Daarnaast bieden we vakkundige begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke fitnessdoelen bereikt en een gezonde levensstijl kan handhaven. Of je nu wil afvallen, spieren wil opbouwen, je conditie wil verbeteren of gewoon fit wil blijven, bij Controlife ben je aan het juiste adres. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak bij Controlife voor adequate en deskundige begeleiding op maat.

Geavanceerd EMS-systeem voor intensievere coaching

Eén van de unieke diensten die we aanbieden bij Controlife is het gebruik van het  EMS-systeem van I-motion. Dit vernieuwend systeem maakt gebruik van elektrostimulatie om intensieve coachingssessies te bieden die zorgen voor maximale spieractivatie en resultaten op korte tijd. Met het ems-systeem van i-motion kunnen we trainingssessies aanpassen aan individuele  behoeften, zoals rugpijn, fybromyalgie of reuma, en zo zorgen voor effectieve en veilige coaching en die bijdragen aan het verbeteren van de algehele fysieke fitheid.

Onze trainers maken gebruik van het geavanceerde EMS-systeem (elektrostimulatie) van i-motion, wat zorgt voor een intensievere en efficiëntere coachingssessie. EMS maakt gebruik van elektrische impulsen om je spieren te pushen, wat resulteert in een hogere calorieverbranding, verbeterde spierkracht en uithoudingsvermogen, en spoedig herstel. Met EMS kunnen we ook specifieke spiergroepen targeten en blessurepreventie motiveren.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen als u woonachtig bent in regio Aarsele voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en motiverende omgeving waar kinderen kunnen profiteren van diverse sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke conditie, het ontwikkelen van vaardigheden en het pushen van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Sportkampen voor kinderen

Bij Controlife organiseren we ook sportkampen voor kinderen die woonachtig zijn in regio Aarsele tijdens de zomermaanden. Onze sportkampen zijn gevuld met aangename en uitdagende activiteiten zoals adventure games, obstacle runs, archery tag, gelly ball, klimmen en nog veel meer. Onze vakkundige trainers zorgen ervoor dat kinderen op een veilige en aangename manier kunnen sporten, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun fysieke conditie kunnen optimaliseren. Onze sportkampen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en fitnessniveaus en zijn een perfecte manier om kinderen actief en gezond te houden tijdens de zomervakantie.

Personal coaching op maat voor kinderen en volwassenen

Bij Controlife bieden we niet alleen personal training voor volwassenen, maar ook speciale sportkampen voor kinderen tijdens de zomerperiode. Onze gekwalificeerde trainers zorgen voor een plezierige en motiverende omgeving waar kinderen kunnen genieten van allerlei sportactiviteiten, zoals obstakel runs, boogschieten, gelly ball en nog veel meer. Onze sportkampen zijn gericht op het versterken van de fysieke fitheid, het creëren van vaardigheden en het stimuleren van een gezonde levenswijze bij kinderen.

Resultaatgerichte coaching voor vrouwen en mannen

We hechten veel waarde aan het leveren van resultaatgerichte coaching voor zowel vrouwen als mannen. Onze trainers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse doelgroepen, en begrijpen dat de behoeften en doelen van vrouwen en mannen kunnen verschillen. We zorgen voor individuele programma’s die zijn afgestemd op de individuele  behoeften en doelen, of je nu wil werken aan spieropbouw, gewichtsverlies, stressreductie of blessurepreventie.

Vermageren, fitheid optimaliseren en meer fut krijgen

Of je nu wil afvallen, je conditie wil optimaliseren of gewoon meer energie wil krijgen, onze personal trainers zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen. Met gepersonaliseerde coachingsprogramma’s, voedingsadvies en coaching op maat kunnen we je ondersteunen om op een gezonde en duurzame manier je gewicht te verminderen, je conditie te versterken en je energieniveau te verhogen.

Deskundige begeleiding en medisch goedgekeurde programma's

Onze personal trainers zijn experts in het creëren van gepersonaliseerde coachingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, een ervaren sporter bentt die zijn of haar prestaties wil optimaliseren, of iemand die specifieke gezondheidsproblemen heeft zoals rugpijn, reuma, fybromyalgie of blessures, onze trainers hebben de kennis en vaardigheid om jou te ondersteunen.

CONCLUSIE

Bij Controlife in Deerlijk ben je in juiste handen. Onze hoogopgeleide trainers met ruime capaciteit in het begeleiden van klanten op verschillende fitnessniveaus, zorgen ervoor dat je de professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt om je individuele fitnessdoelen te bereiken. We streven ernaar om je te ondersteunen een gezonde levenswijze te handhaven en te profiteren van de scala voordelen van regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levenswijze. Start vandaag en ontvang een klantgerichte aanpak, veranderlijke coachingsopties en moderne faciliteiten!

VRAGEN? CONTACTEER CONTROLIFE